Bewertungen von Pizzeria Grigila Bella Vita Boskoop

Neue Beurteilungen

4.0
E. Karens
28 April 2022

Super communicatie qua bezorgtijden. Heerlijk gegeten. Enige wat ik miste was de spinazie in de tagliatelle met zalm.

John uit W'veen
3 April 2022

We waren al fan van Tareks superheerlijke spareribs; nu voor het eerst ook pizza's besteld. Jeetje, ook die zijn van een kwaliteit waar geen enkele pizzaketen aan kan tippen! Zo hoor je pizza's te maken! Vol van smaak en rijk gevuld! We hebben gesmuld van de Quattro Stagioni en de Bella Vita, maar ook de Turkse pizza was fantastisch. Bezorging was trouwens keurig op tijd en op temperatuur.

C.
2 April 2022

De spareribs waren weer geweldig lekker mals, de botjes vielen er zo vanaf, Heerlijk

Mk
13 März 2022

Prima. Caprese salade viel wel een beetje tegen. Veel te veel klodders hele dikke pesto. Te veel kaas met te weinig tomaat: niet helemaal in balans. Rest was prima

Erica
12 März 2022

Goede prijs/kwaliteit verhoging. Je krijgt waar voor je geld. Goed gevulde pizza's.

Esther
2 März 2022

Helaas kregen wij een vette , kleffe , zoute pizza die na een uur werd bezorgd en we een ham pizza kregen in plaats van een Salami pizza. Ik wilde bellen om het op te laten lossen maar helaas is er geen telefoonnummer te vinden op de site en moet ik het helaas via deze recensie kenbaar maken. Hopelijk hebben anderen wel lekker gegeten.

B
20 Februar 2022

Smaakvol, goed warm en vers. Voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rene & Marlene
8 Februar 2022

De bezorging was snel, de bezorger zeer attent en de Pizza Calzone heerlijk. Goed gevuld, prima smaak, netjes gevouwen. Hier gaan we vaker bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Emma
23 Januar 2022
Sanne
22 Januar 2022

Pizza's waren heerlijk maar als je levering een half uur te laat is vind ik dat wel erg tegenvallen. Nog een keer proberen met hopelijk betere tijdigheid.

Jasper van Dijk
15 Januar 2022

Jammer dat de bestelling via de website niet was doorgekomen, dat kost snel klanten. Maar uiteindelijk toch goede pizza's ontvangen en snel geleverd na een 2de telefoontje

Solaiman el Allaoui
14 Januar 2022

Heerlijke pizza tot de volgende keer ga zeker nog een keer bestellen

Natasja Degenkamp
1 Januar 2021

Bestelling geplaatst omdat de website zei dat jullie open waren. Geen telefoonnummer gevonden om te bellen en niks ontvangen. Ik mis hier een stukje communicatie. Als de website gesloten moest blijven snap ik dat maar zoek dan contact met je klanten.

Stefan
24 Dezember 2021

De salami pizza was top, heerlijke kaas.

Yvonne de Groot
12 Dezember 2021

Heerlijk als vanouds

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

L.
11 Dezember 2021

Heerlijke pizza's, ruim belegd! Wachttijd wel erg lang..

Vriob
20 November 2021

2 uur gewacht op bestelling. Aangegeven bij de bestelling contant te betalen maar hebben ze geen geld terug. Dat vind ik een slechte zaak. Het eten was ok

Jeroen
15 November 2021

Eten was lekker. Bezorger super vriendelijk. Aanrader.

Olie
8 November 2021

Lekkere pizza's en shoarma-schotel, ondanks te late bezorging netjes geĂŻnformeerd en een stukje chees-cake ter compensatie. Goede service!

Rick
7 Oktober 2021

Heerlijk gegeten!